I-landsproblem!Kluck kluck kluck, sådär ja där var det vinglaset fyllt och den mörka chokladen laddad ahhhh, gööööt! Söndag kväll och den här helvetetshelgen över! Tänk att man kan vakna sur på lördagen och att det håller i sig ända till söndag eftermiddag, och nej tack jag har inte lingonveckan jag har bara varit genuint jävla sur, helt otrolig, jag upplever mig inte som den som surar men joho det vill jag lova att jag har! underbart att det är över nu!  Vi edgade och åkte upp till IKEA som pricken över iet. Men det är som  min gamla kemilärare sa. Lika löser lika.  Jag gick ju igång lite i alla fall på  att komma hem med en ny röd hutch, och lite pysselsaker.
Innan jag blir helt jävla trött av tvätthögen, dammet som krullar sig och disken som hopar sig och som bara ligger och ropar på mig tänker jag njuta av mitt goda vin och fullkomligen ignorera det! Eller se om jag får tag på Mary poppins!
Men men men vänta nu här, nu när jag läser igenom så märker jag vad jag har blivit drabbad av oh no !! Jag har fått I- landsproblem!
I´m in big trouble!!
Jaha me då kan vi ju alltid roa oss med att berätta att Stella mår bra igen efter förra veckans kräk och bajsrace och har faktiskt bestämt sig att välling är ju faktiskt gott, men klumpfri tack! Så morsan, du kan ta fram vispen  och laga till den oldschool på plattan så ska jag äta den, jääha vad gör man inte. Och du mamma förresten den där burkmaten jag fått ett tag nu kan du ju ge till sånna där ,bebisar, jag vill äta samma som ni eller så! Jääha, slut på slappburkar nu e det färskvara som gäller. Men d e la gött i och för sig, hon äter ju allt som vi äter, advocado, rev potatis sås, u name it! Riktigt coolt, va fort det gick!
Hon har ett underbart temprament som svärmor har namngett till Sella stilett, vilket passar utmärkt! Henne bävar jag för att diskutera med i framtiden! Vi får kanske bygga in kuratorsvärmor på heltid som kan medla!
Nu ska jag fortsätta söndagkvällen med lite mer vin och mysa i soffan och bara längta till att måndagen sätter igång med allt vad det innebär, hallå om du läser detta Mary poppins så e du hjärtligt välkommen!!
All the best kära vänner, låt det bli en vecka utan I-landsproblem och massa kärlek!


18 oktober!Måndagar får jag en sån energi!! Det känns som man har alla möjligheter att förverkliga en bra och händelserik vecka.
Konstigt egenteligen, måndagar som ska vara så tråkiga.
Kan ju ha att göra med att jag är ledig :)
Denna veckan är jag sugen på att träna och hänga lite med mina kusiner och pyssla! På hösten blir jag altid på ett sånt pysselhumör, kanske ska ta mig ann den gamla blå byrån och renovera, vamos a ver.

Det är så otroligt mycket som jag vill göra!
Hoppas jag kan hålla det på en lagom nivå, har lite svårt för det, det blir ofta allt eller inget. Ibland känns det som att jag har så mycket idéer som jag vill göra att man inte vet vart jag ska börja och så blir man bar trött.
Stellas utveckling är helt enorm som allas barn antar jag. Tänk va sjukt mycket ett barn kan efter 10 månader. Språk, krypa, skoja tittut, veta vad som är ok och inte, ja hur mycket som helst.
Nu ställde hon sig upp här jämte mig och är så överlycklig över att hon faktiskt kunde resa sig själv och gå längst soffan, å så dansar vi lite hej å hå. Håller ni inte med om att man bar kan sitta forever och studera på allt va barn tar sig för. Det hade varit så spännande att få veta vad de tänker!
Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunna tro att det var så här kul att ha barn! Stella är så underbar och har så himla kul humor!
Vi får ju visa lite sköna bilder nu när det var så längesen.
Ha det alles!

RSS 2.0