Bröllop!


Stella sover..... hon har kört ett sov race nu i flera dagar.Vaknar sådär 8 halv 9. Funkar ju helt toppen för mig alltså! Känns som jag har fått sova i kapp för några månader och det är sååå underbart!!!!
Veckan som gått har varit händelserik med bröllop, party, playan, förskolan och massa annat skoj!!!
Tack så jättemycket familjen lotzner för en supermysig grillkväll i lördags! Det va så kul att träffa nästan alla igen, vi saknade Familjen Mille och Miranda!
I lördags efter jag hade haft min brud och hennes fyra tärnor kom jag riktigt i stämmning så bänkade vi oss framför tv:n på lejet och laddade med tårta och skumpa och så tittade vi på det kungliga bröllopet hur robinhood till sist fick sin Marion som mamma sa. Det var så himla fint! Jag måste ändå erkänna att jag har tyckt att kungahuset är lite onödigt men efter i lördags så känner jag ju bara att det är klart att vi måste ha kvar det och vi vill se fler bröllop!!!
Det var ju som att göra om hela Stockholm till en sagobok, I like!! 
Mera sånt!! Det har ju varit riktigt kul att kolla på nyheterna med alla spänningar och förhoppaningar inför kungabröllopet. All fokus har ju legat på roliga saker. Media kan göra så mycket, tänk om det alltid var något stort roligt projekt på gång som det pratades och pratades om i posetiv anda. Jag slår vad om att vi hade levt i ett mycket mer posetivt samhälle. Dem intervjuade en polis vi kortegen vid bröllopet och frågade hur det var att jobba en sån här dag. Han svarade underbart och jättekul, och ändå var det så otroligt mycket folk! Men media hade ju bara fokuserat på det roliga och posetiva så jag tror att alla kom i stämmning och då ville att det skulle vara fint, plus att när en saga spelas upp i verkligeheten så rycks nog alla med lite hur gammal man än är så älskar man ju sagor med lyckliga slut!
Min drömprins heter ju också Daniel och han kom hem från sin lilla fisketripp igår så vi firade hela familjen med lite ringdans på röda mattan, d e lycka!
Hoppas ni får en underbar vecka och glad midsommar på er!
Bamsekramar

Sommar, sommar, sommar!!!!
Tjennare mors såhär på måndag morgonen!
Tänk att vakna med en strålandes Stella varje dag som studsar såhär lycklig och som dessutom har lärt sig att sova till klockan 8 på morgonen! Då kan ju inte livet vara annat än underbart!
Det är Juni och massa roligt som händer, baler, studenter, folk börjar få semester. Jag vill bara stanna tiden och så jag hinner med allt roligt!!
Nu hoppas vi att sommaren vill komma tillbaka för att stanna länge, länge nu när vi äntligen har chans att vara ute lite mer.
Hoppas att ni alla får semester snart så ni kan vara ute och lukta på blommorna och njuta av livet!
Vi ska avsluta inlägget med lite sköna sommarbilder innan jag tar Jim under armen och går ut en promenad med Stella!
Live the life you love, love the life you live
Bamsekramar på er!

Juni 7 2010Förra måndagen började med en solskens promenad med en av tjejerna från mammagruppen och hennes söta Meg.

Tisdagen fortsatte med mycket underhållande musikteater i form av Macken, spelad av Utvecklingstörda med hjälp av normalstörda  Cålle å Linda :) haha, Den va super!!


Stella är nu ett halvår och det firade vi med pompa och ståt hos Frankieboys familj i Siik! 
Det var tårta, rävjakt, och piñacoladasmoothie till födelsedagsbarnen, Vilken kväll, såååå mysigt!!

Torsdagen fortsatte lite annorlunda då en kund så gärna ville att jag skulle göra hennes balfrisyr. Så vi fick byta döttrar ett par timmar. Det va riktigt kul! Stella är ju en pärla och en riktig solstråle.

Fredag: var det jobb på dagen och mys på kvällen.

Lördag: Jobb på dagen och sen tog vi Stella över till Alli som stod för nybakad rabarberpaj och frukt.
Kvällen kom Elin och Alli över, vi släckte  ner i lägenheten och tände massa ljus och laddade med snacks och så tittdade vi på Avatar med bästa bioljudet. En film jag verkligen kan rekomendera, och då vill jag tillägga att jag inte är jätte mycket för sciensfiction.

Söndag: En mysig träslövsfrukost och lite pyssel i trädgården.
Jag fick en guidening i min blivande nya trädgård. Janne, Kerstin och Daniel har verkligen jobbat hårt! En ekologiskhörna med massa bär, potatis, och sallad, så häftigt att kunna gå ut och hämta mat i trädgården, det är man inte van vid som stadsbo.
Nationaldagen som det ju faktiskt var för er som missade det :) Firade vi med en helt utsökt brunch hos Hanna, joakim och Nils tillsammans med ett gäng andra. Du gamla du fria........ mmmm va gott det var!

Japp, här hemma håller jag på med utrensning av ammningskläder och gravidkläder och försöker att strukturera upp ett system som gör att det inte blir stökigt här på två sekunder.
Men Jag blir så full i skratt när jag läser igenom inlägget idag för uppstruktureringen verka ha spridit sig ända till bloggen, väldigt sakligt och daguppdelat idag märker jag haha.


Hoppas ni får en strålande vecka kära vänner!!!
Kram på er!!  

RSS 2.0