Högvinst


214 miljoner!!!!!! mmm det var vad som en  lycklig skåning lyckades kamma hem i helgen! Största vinsten någonsin i Sverige! Tänk va härligt! över en natt så e livet helt förändrat!
Jag älskar mitt liv! jag har världens bästa man och vi har världens bästa, sötaste och goaste lilla dotter och vi har massa underbara människor runt oss och det är ju verkligen mer än vad man kan begära, verkligen!  Men tänk att ringa upp familj och vänner i morgon och säga - du vi har chartrat ett helt plan och drar till hawaii allt klirrat, ta lite ledigt så drar vi :) very nice!! Det hade varit kul att kunna vara så spontan!! Och tänk vilken känsla! Det hade varit så spännande att uppleva hela känslan av att vinna så mycket! undra vad som hade farit runt i huvudet och kroppen!  
Det är fantastiskt sen jag fick Stella, det är så mycket nya känslor och tankar som bara bubblar upp i kroppen som jag inte alls är beredd på och som kommer helt oväntat. Jag känner mig mer levande. Upplevelser som får mig att känna mig levande och mer med i nuet älskar jag!
I onsdags var det mammgrupp igen och vi hade besök från chefen som har hand om alla köplatser till dagis i kommunen, komiskt nog var det en av mina kunder på salongen, så mycket pratar vi jobb:) Jag sa bara -   toppen då kommer vi ju först i kön, jag vet hur vi ska muta this lady haha.
Hon är välldigt ordentlig utåt och det ska följas regler och lagar men jag vet att hon sitter och klämmer på humor där inne. Hennes reaktion framför alla blev - åh nej det går inte att muta sig fram här inte, lite förskräckt. Haha vi får väl se ;) 
Efteråt bjöd jag in mig på middag hos lilla mammsen, mmmmm gottit!
i Torsdag våfflade vi till det i träslöv på våffeldagen och sen fick vi äran att träffa Jims nya flamma i fredags! Vi avslutade veckan med ett härlig simtur på klitterbadet.  Stella vågade dyka under vattnet, vilken tjej!!
Ha en strålande vecka!!
Massor med kramar!!

Måndag igen, hallå!


seriöst, hur vänder man bilder rätt:)

Hej alla söta då var det ny vecka med nya tag!!
Jag e helt slut, jag har fått sova två hela nätter i rad :) Helt fantastiskt, jag har gått och fantiserat om hur det skulle vara och nu har det hänt. Min kropp har fått en chock, en underbar chock!!
Vi har haft en strålande vecka med salsa, besök från gamla högstadie klasskompisar, och fredags var vi på simmhallen med två från mammagruppen. Det var så spännande,Stella såg ut att verkligen trivas i vattnet vilket är underbart och verkar lovande för framtiden.
I söndags hade jag en supermysig förmiddag på Misan och Dixies då jag fick klippa och färga igen, det var härligt då det kliade i mina fingrar efter all hårinspiration!
Jag fick också uppleva en spännande vändning i min relation till Stella. Vi har övat lite hela veckan på att ta flaskan och det visar sig att Stella inte är känslig för laktos längre som jag är, jihaaaa! Och hon gillar ersättningen som är mjölkbaserad från Semper. Så i söndags drog hon med Daniel till söta farmor och farfar vid halv 10 när jag cyklade iväg. Jag trampade tillbaka till träslöv vid 1 snåret och hade varit borta i över tre timmar. Jag ringde på vägen och fick besked att allt var toppen hon hade skrattat, jollrat och ätit lite ersättning och var supernöjd! Och jag jar ju såklart jätteglad att allt hade gått så himla bra, eller var jag det :) för sammtidigt utan förvarning sa min kropp, vadå skrattat och jollrat och haft det toppen och ätit själv, vaaa?? Behövs jag inte längre, buhuu!! Haha där fick jag mig en käftsmäll som jag inte räknat med :) Det är kanske inte så konstigt, i över ett år har hon funnits intill mig. först innuti och sen mest hängt i min mjölkbar och verkligen varit beroende av mig!
Dax att våga släppa lite Liz eller:), det kunde jag aldrig föreställa mig att jag skulle vara sån haha, men det är ju bara mysigt!
Väl hemma i Träslöv började Stella gallskrika när hon såg mig och jag kännde samma haha, precis som åhhhh där e du ju, vart har du varit sååå länge:) Det var underbart att inse att hon är faktiskt inte bara beroende av mig utan jag av henne också.
Det är så kul hur många oväntade vändningar livet tar!
Ha en toppenvecka alla kraaaaaaaam på er!!!

Mars 15, 2010


Måndag!!!
Det verkar vara min dag då jag får möjlighet att blogga! Härligt att man få kicka igång veckan med lilla bloggen:)
Det har varit en underbar vecka med massa happenings!!
Anna kom hit ett par dagar och förgyllde våran tillvarao!! Får alltid så mycket energi och inspiration av Anna, en riktig boost till själen!!
I torsdags var jag på kurs och fick lite mer inspiration till nya vårhåret, lovely! fortfarande mycket lugg måste jag säga! Daniel var själv med Stella, jag hade pumpat ur lite käk och vi hade bestämt att öva på att han skulle mata och lägga henne själv när jag var iväg. Det gick toppen ett par timmar tills Stella blev riktigt hungrig och kanske funderade på om jag helt hade övergivit henne. Daniel kämpade på och var helt otroligt tålmodig. Men sen blev hon helt hysterisk och vi bestämmde att han skulle packa ner henne i vagnen och komma ner till stat så jag kunde mata henne där. Men hon sommnade under vägen och min kurs var slut när d kom så vi traskade hem igen. Stella vaknade på vägen hem men hon låg bara alldeles stilla med "knäppta" händer och sa inte ett ljud. Väl hemma plockade jag upp henne och matade henne och sen skrattade hon högt i säkert 5 minuter på ett sätt som hon aldrig har gjort tidigare! Hon såg så lycklig ut och vi skrattade alla tre  tillsammans! Det är ju underbart att få känna sig så populär i bland :)

Hon känns ännu gladare nu och mycket lugnare i vagnen efter den dagen plus att hon började sova mycket bättre på natten. Hon blev liksom så stor över en natt, jättehäftigt! 
I helgen fick jag verkligen så mycket vårkänslor av det fina vädret, så vi städade folkan AKA kermit, underbart, nu e den redo för en tur!! Vi har också fått ut madrassen och alla kuddarna till balkongen igen så vi kan ligga där och slappa. Det känns så gött och röja bort vintern och bara kasta in  våren och sommaren!!
Nu laddar vi inför salsa oc svänga på höfterna som stundar klockan 13.
Sol, salsa, och en fullspäckad vecka med massa kul, jihaaa
Hoppas ni får en lika grym vecka som vi tänker ha!!
Kram kram


Mars 9, 2010

Stella jätteglad!! Nu e de vår!!




Tisdagen har knackat på och öppnat med en strålande solig dag!!
Starkaste vårtecknet för mig idag är att jag kunnat ställa Stella ,haha, på balkongen i friska luften, we like!!
I helgen fick in en visit i Stridde och Mirandas nya crib mitt emot oss i lördags med melodifestival och massa kids. Välkommna till vårat hood!!
Och Söndagen smidde vi stora planer på Misan och Dixie´s salong! Det är så mycket roligt som händer nu så jag bara önskar att vi får äran att sova lite mer för det är så kul med nya projekt!!
Igår var det yogaavslutning av vi funderar på hur vi ska göra eftersom det börjar en ny kurs på måndag, men nu när vår och värme lyser upp spritter det så i mina ben att jag har svårt att sitta still, så jag tror vi ska trilla in på lite babysalsa där vi kanske kan få lite sommarfeeling och sköna rytmer! Det gäller att lära sig svänga på höfterna i tid!!
I kväll kommer kära Anna från Lomma och ska hälsa på oss i ett par dagar, ska bli såå kuuuul!! Hon skjuter till och med upp en tenta för våran skull, vi känner oss mycket hedrade!!
Vi ska under dess dagar lösa problemet hur vi kan bo vinterhalvåret där det är varmt och skönt och sommarhalvåret här hemma. En tuff nöt som vi har jobbat på att knäcka sen 2004, wish us luck!
Nu ligger det ett paket till stella på bordet och väntar från Malva och jag e så nyfiken på att öppna det, men Stella sover fortfarande brunch på balkongen så vi väntar tills hon vaknar!!
All the best!

Mars 5, 2010


Bloggen hej hallå här är jag! Du känner inte igen mig ,nä, det var så längesen jag skrev. Nu e jag tillbaka!!
Fredag och soooool,jihaaa!!
Nu e våren på väg, kom igen, kom igen, heja, heja. Kämpa värmen! Vi längtar efter dig!!
Fick precis nya hårtidningar från London åhh härligt! Ett snabbt ögonkast i tidningarna säger mig att det e mycket rufs, våfflat, buslockigt, flätor vid långt hår och ganska hjälmigt vid kort hår. Mycket volym brudar, bara att ladda!!
Ja visst är man sugen på nytt när solen tittar fram. Gärna nya kläder i frächa färger och håret,jag känner alltid för att bli ännu blondare på våren och det är fler med mig. Det går ungefär dubbelt så mycket blekning på jobbet varje år på våren, och efter denna långa vintern lär det ju inte bli något undantag!
Måste erkänna att det kliar i fingrarna lite nu!
Men sammtidigt får jag separationsångest över att snart vara tillbaka på jobbet, jag älskar att hänga med Stella hon e en riktig solstråle!!
Modig är hon också. Hon fick sprutor i båda benen i onsdags och grät typ 1 min sen var det bra! Febern på kvällen blev inte dålig, mätte upp till 39,6, men var helt feberfri på morgonen. Man undrar ju vad det är vi trycker i våra barn, men sammtidigt vill man ju inte att dem ska få nån konstig sjukdom heller, svårt!
Idag har vi gått en långpromenad med Farmor och farfar och fikat på kust! Åh va vi har det lyxigt
Ha en toppenhelg alla!
kram kram

Mars 1, 2010


Måndag = yoga!
Göttepåse,tro det eller ej men vi blir verkligen avslappnade både jag och Stella,e så skönt!
lite mosig i huvudet är jag allt, har inte sovit oredentligt på en vecka!
Vi hade i allafall en mysig helg!
Morbror Jim kom hit på en kulinarisk afton i fredags då Pappa Daniel bjöd på fläskfilé med curry och jordnötter, mums!! Sååå mysigt att träffa Jbster,önskar att han bodde närmre! 
Mangan och tessan fick sitt 4:e barn förra vecka, Grattis!!!! En lillasyster till tre goa storebröder. Vilket betydde pappa fest för Daniel och slagerlördag för mig och Stellis! Oj vad vi dansade och sjöng, hon var helt slut och däckade lycklig vid halv nio.Då kröp jag upp i soffan med en go kopp te och bara myste......... ahhhhh!
Söndagen hade vi finbesök från lejet, Håkan och Lena med barn var här och käkade med oss. De har varit så snälla och lånat ut sin vagga till oss! Tänker på dem varje gång det funkar att vagga Stella till söms,  vilken tur att de hade en så bra vagga vi fick låna, Thank god!!!
Ha en toppenvecka,i morgon är det redan 2Mars  och morbror Ken fyller 31 år och Stella 3 månader, tänk vad tiden går fort!!
Kramis 

RSS 2.0