Måndagsblogg på en tisdag!Om jag säger visning av lägenhet, deklaration, jobba, Stella tänder, börjat med mat, bytat säng, föräldrargrupp, nedtrappning på ammning, möhippa, jag skulle kunna fortsätta men jag ska inte tråka ut er, men det kanske e en hint varför ni inte sett mig på bloggen på ett tag. Det har varit helt sjukt mycket! Tur att det har varit mycket kul blandat med det som har varit för jävligt annars hafde jag inte pallat. Men det som har varit jobbigast börjar kännas som det löser sig så då kan vi ju koncentrera oss på det roliga eller vad säger ni.
Möhippa!
Vilken dag, jag skulle för första gången på ett halvår typ släppas ut på en riktig partydag med fullspäckat schema!! VI började i studio recordia där fia fick sjunga in Genom eld och vatten med sarek. Efter en riktigt hård sesion för fia var det dax för oss andra att köra. Efter att ha varit rätt högljudd under fias inspelning i tron på att vi andra 12 skulle köra tilsammans fick jag igen. vi skulle nämligen delas upp i grupper om tre och köra. Jag väntade in i det sista i tron om att vi kanske inte skulle hinna med men det gjorde vi. Dessutom blev vi bara två kvar på slutet för några var tvugna att ge sig av. Shit var nervös jag blev, men det kunde jag ju inte visa efter ha varit såhimla "tuff" innan ;) så det var bara att ta i för kung och fosterland! Måste erkänna att det va askul!
Möhippan fortsatte i kärra på ateljé Säreget med mat och partyt drog igång! Taxin kom halv tolv så då kastade jag in några i min bil också så drog till Oscars! My god! Jag följde med brudarna in och det roligaste av allt var att det känndes som att jag hade kommit till ett nytt ställe! Allt känndes så annorlunda från sist jag var där. Och tanken som om och om igen snurrade i huvudet var, nähe hit ska jag  inte släppa Stella! :) Sen skrattade jag åt mig själv.
Efter att ha sagt hej då till den strålande blivand bruden med sitt idolfoto på lasse lönnå och resten av brudarna var min kväll slut!
Summering: Askul och behövligt!
hoppas ni får en toppenvecka!!
Extra Stora Kramar


wind of change!!

Tiden går så sjukt fort!! Våran lilla påskakärring har redan fått en tand!! Wow!!

Det känns som det var igår jag var på mellan disco, mamma hade sagt till mig att du dansar med alla som bjuder upp dig även om de inte faller dig i smaken. Man måste vara snäll annars kommer man inte få dansa med dem man vill dansa med heller, om man är en som nobbar. Hmm, men när jag hörde visselmelodin till scorpions "wind of change" tona in så visste jag att det var världens längsta låt, och såklart kom det alltid nån lite mindre intressant och alltid bjöd upp på den låten, den lääääängsta låten! Jag tackade aldrig nej!
Jag fick min drömprins till slut på en inflyttningsfest men där var det banne mig jag som bjöd upp! Jag kännde att där e han med stort H och jag kanske kännde att, innan scorpions avbryter så hugger jag honom först! Och så har det fortsatt! Jag har alltid drömt om den bästa mannen och ett liv i lycka! En lång tid gick jag och väntade på   och undrade när det skulle knacka på dörren tills jag kännde att det måste jag ju lösa själv!Det är ju faktiskt bara jag som kan förändra mitt liv! Jag kan ju ha precis hur kul som helst och göra vad jag vill! Och egentligen är det lika lätt som det är svårt, Men det är alltid hårt att bryta gamla vanor och kasta sig ut! Många tårar men också så många mer hjärtliga skratt och vänner och kärlek har jag fått på köpet! 
Det roligaste av allt är att jag och Daniel har samma mål, att ha kul och göra det vi känner för! Och det kan vi men det tar lite längre tid när man inte är fullsketen med pengar.
Det e bara att go with the flow! En anna grym sak som mamma alltid har tryckt hårt på är,- Gå på magkänslan, det blir alltid rätt och även om det känns konstigt ibland så kommer du se att det var någon mening med det och att Allt kommer lösa sig till det bästa! Det e ju ett grymt tips att vara uppväxt med faktiskt, vilket gör det lättare att våga! Så från att 2006 ha bott i bussen och härligt flummat :) e vi gifta, har barn, kombi, och var sitt eget företag, bestämmde vi oss i påsk för att vi ska sälja lägenheten och bli husägare!
Det gäller att ta vara på livet och jag säger inte att det är en dans på rosor för det är väldigt mycket tårar och funderingar på herregud vad håller vi på med kan detta bli bra???
Men min magkänsla säger att detta kommer bli toppen! Så jag måste bara lita på den för det har blivit så bra hittills!!
Säger bara återigen, live the life you love, love the life you live! Och gör det som känns rätt nu! Det kanske inte går i morgon!
Hoppas ni har haft en underbar påsk som vi!
Take care


RSS 2.0