Haremiddag!!

Känner ni också hur helgen rusar iväg!  Från att äntligen ha blivit fredag är det plödsligt söndag igen och måndagen ligger runt knuten.
Men helgen består ju faktiskt av en lördag också och den spenderade vi mestadels hos Farmor och farfar AKA Janne och Kerstin, med underbar mat i form av Harstek, svampsås, potatis och rostade grönsaker muuuumsfillibabba!!
Deras lilla Tiger bjöd på riktig underhållning tillsammans med Stella innan det båda slaggade in i liften.

Som tack för alla mysiga inlägg avslöjar Stella vårens hårmode!

Same same but diffrent!Ja då va det äntligen fredag, jihaaaa!!
Va underbart med lite myshelg efter en riktig mysdag!!
Veckorna består av samma dagar måndag till söndag och man har ju faktiskt chansen att göra något speciellt av varje vecka. Det är mitt nyårslöfte, att utmana mig själv till att göra nya saker. Ni vet sådana saker som man säger, ååå det skulle man gjort eller, ja det borde man göra. Nu e det time, tiden som är nu kommer aldrig tillbaka så det är bäst att vi använder den! 
Ja att tokslappa en hel dag eller för den delen en hel vecka med, om man så känner är också att använda tiden väl om det är det man är i behov av.
Kramas så mycket som möjligt, har ni ingen nära, ta ett träd, de e asgött att krama ett träd, har ni provat??
Ok, nu är det fredag och jag börjar snacka trädkramning, så misstankarna på att jag är lite på pickalurven kanske sätter in, I wish, men vi kör ammning ett tag till så det får vänta:)
Ha det gött alla!
dagens bilder: same same but different


Barnvagnsrace med Anna och Frank


Djupa samtal


Gott me käk hos moster Linda


Älska detta väder!!

Sooooool värm oss så härligt!!
Idag har vi gått en riktig långrunda på strandpromenaden och bara andats in riktigt mycket frisk luft, härligt!!
Fick så mycket ennergi igår av att få glada besked på BVC att Stella mår bra och följer sin egen kurva, den stora:) Väger 6,2 kg nu wow :)
Plus att i gårkväll smet jag iväg en sväng på tjejträff medans Daniel och Stella badade. Det va så mysig att träffa brudarna igen och catch up lite!! Så efter en god natts sömn igen, hallelulja, så har vi massa energi idag!!
Moster Linda skämde bort oss med supergod lunch på Danska vägen. Vi har det för bra vi :)!
I kväll blir det slappelislapp, och i morgon friends, e det redan Fredag! Snacka om att veckorna rusar förbi!!
Pöss på er!


Kusiner vitaminer


Liksom moster Linda


Morbror Jim tar också väl hand om mig


Många som tar bra hand om stella när mamman e yr:)


Tänk att jag var såhär stor haha


Världens goaste!


Nyfödd sötis


Mazda 323

God Morgon måste jag verkligen säga, har sovit helt grymt i natt, jihaaa!!
Vi hade en händelserik dag igår så vi behövde nog sova hela familjen:)
Bilen gick igenom besiktningen, göttepåse!
Efter det styrde vi glada i hågen till revisorn för att lämna av lite papper och sen satte yrpannan in. Jag sätter Stella tillbaka i sin bilstol, kastar över nycklarna på förarsätet och sen låser jag dörren där Stella sitter. Bra idé, där sitter Stella och gallskriker och jag ser nycklarna i förarsätet som säger kom och ta mig om du kan. Va fan gör jag nu tänker jag i panik!! Jag ringer till Daniel , extranyckeln är i göteborg, gråten sätter in hos mig med, now what? Jag går in och snor lite försiktigt en galge som jag tänker kan funka, för jag vill verkligen inte gå tillbaka in. jag känner mig som världens värsta förälder som låser in mitt barn och vill inte helst dela med mig det till hela kontoret, no thnks! Men galgen funkar inte och jag går med förtvivlade steg, ställer mig i dörröppningen till revisorns kontor helt rödgråten och säger förtvivlat, jag har låst in mitt barn i bilen! Lasse som han heter agerar snabbt och dirigerar ut uppgifter till folk på kontoret samtidigt som han hämtar skruvmejsel och något annat verktyg som är, platt, långt och liknar ett sånt verktyg man har sett på tv som de bryter sig in i bilar med.
Där står vi återigen utanför bilen. Stella gallskriker fortfarande, Lasse går in igen och säger att han ska ringa polisen. Som tur är har jag låst in mina nycklar ett par gånger förut och då har svärfar AKA farfar visat hur man bryter sig in i Mazdan, gangster som han är! Dessa kunskaper kommer mycket väl till pass en sån här dag! Så på ett kick får jag upp låset med verktygen, tacka gudarna för det! Jag springer runt till Stella samtidigt som Lasse kommer ut igen. Jag står med barnstolen hängades på armen och vägrar för en stund att sätta tillbaka henne i detta hemska mazdaodjur som nästan tog mitt barn! Jag lugnar mig lite när Stella bjuder Lasse på ett leende och jag säger: Polisen behöver inte komma för jag bröt mig in i bilen själv, riktigt nöjd är jag. Sen skyndar jag mig att säga: fast du kanske inte ska säga att jag kan bryta mig in i bilar till polisen, så skrattar vi båda.
Chockad av händelsen kör jag till min kära mamma och får gråta klart hennes famn så underbart att bli tröstad. Sen tar jag ut Stella och ger henne världens bamsekram och gråter glädjetårar över att ha världens underbaraste dotter och mamma!
Så detta inlägg dedikerar jag till Janne som lärt mig bli inbrottstjuv :) och till mamma som fanns där och tröstade mig!! Kram på er

stella budda :)


Yoga brallor rocks


yogapremiär för stella och frank


Hej på er!!


Premiär för min blogg!

Välkommen till min nya blogg!!
Ska bli så spännande att ha en egen sida:)
Detta nya året har börjat med buller å bång. Att ha fått lilla Stella har varit det mest underbara som har hänt mig!! Det gäller verkligen att tänka carpediem och ta varje dag  som den kommer. I natt fick vi sova riktigt gött så idag har jag lite extra energi!!
Livet som förälder är helt galet;) Ena dagen känns allt helt grymt och man tycker man har liksom "kommit på" hur man gör, för att sedan nästa dag  få en käftsmäll och ingenting funkar och man fattar ingenting, frustrerande! Jag vill kunna allt med en gång, men antar att det inte är någon sport då. Kan man allt från början kanske det är svårt att uppleva sann lycka eftersom man inte behövde kämpa för att uppnå den.
i går va jag och Stella på yoga, hur underbart som helst!! Vi var lika avslappnade båda två när vi gick därifrån.  Kan jag verkligen rekomendera!!
Jaha då va det dax att  ge mig i väg för att besiktiga min lilla Mazda. Wish me luck!!
 

RSS 2.0