Händelserikt!

En typisk dag i Costa Rica:
Stella vaknar ca 7 ish, vi käkar en go frukost packar vagnen och går ner till stranden. Där surfar vi och hänger hela dagen, sen blir det kanske en öl på vägen hem och lite rom till middagen och sen kanske något spel eller så däckar alla:)
Riktigt ansträngande faktiskt, måste nog ha lite ledigt när vi kommer hem så man får vila upp sig efter dessa hårda pass!
Guldkantsdagar som igår, avslutade vi på en underbar restaurang högt upp på berget och fick avnjuta världens finaste solnedgång och fantastisk mat och dricka, MMM!! Det va sååå mysigt!!
Vi är ju verkligen lyckligt lottade som kan ta semester såhär en månad, och bara dra till ett av världens finaste ställe.
Det blir så extra tydligt när man träffar människor som Maria, städerska, som jobbar sju dagar i veckan och ändå inte har råd att träffa sina barn mer än en gång om året, för att de bor kvar i Nicaragua, och trots att hon jobbar alla dagar har hon inte möjlighet att lösa ett visum som "bara" kostar 300dollar.
Det känndes bara otänkbart att jag bara skulle träffa Stella 1gång om året!! Ok kalla mig blödig men vilken jävlig situation! Så jag kännde att vi kanske inte kan hjälpa alla men 1 är ju bättre än ingen så om någon känner för att skänka en slant till Maria så hon kan få börja om med sina barn så hör av er så skickar jag uppgifter hur.
Vårat barfotabarn älskar verkligen detta paradis utan kläder. Hon är så glad hela tiden och busar. Idag har hon gått hur mycket som helst, lärt sig klättra ner för en stor tröskel och upp för en trappa innan vi ens hann att blinka! Tiden går lika fort som alla säger verkligen! Lika härligt som skrämmande, jag e ju ändå nyfiken vad som kan bli nästa sak som händer.
Det är inte bara Stella som utvecklas här nere, killarna har surfat gärnet, och är riktigt grymma nu vilket e härligt att se!! och vi brudar kommer köra gärnet i morgon efter ett smärre upehåll med nackspärr och bränd läpp, så se upp i backen annars blir det 1000 hål i nacken!!
Ha nu en härlig måndag alla!!
Pura Vida!!

P.S. Mera bilder kommer snart!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har verkligen semester gott !!!! Kan riktigt se Stella där hon springer,går,busar eller vad hon nu gör e så mysigt o läsa detta.Vi är lyckligt lottade verkligen när man läser om Maria,vi behöver bli påminda emellanåt kramisar till alla tre!!! Sönnermarksgänget !!

2011-01-17 @ 10:35:20
Postat av: Anonym

Vilken fantastisk semester!

Kul att läsa om Stellas utveckling också. Det går ju så himla fort!Hon kommer att ha jättemycket att visa upp när ni kommer hem.

Angående Maria så tar vi det på Skype.

Massor av kramar till er från Nenne och Jejje

2011-01-18 @ 11:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0