Flow!



I can see clearly now the rain is gone..........
Känner mig som en ny människa denna veckan!!
Jag fick så mycket energi av att verkligen få bena upp saker hos min coach i onsdags!! Vilken tur att man har sån underbar familj som kunde hjälpa mig med Stella också!
Jag fick det liksom det på papper, det som jag gick och klurade på. Och när man ser det framför sig och med hjälp av en coach som guidare en, så blir ju allting mycket enklare! Ett av mina önskemål var att få mer flow i livet!

Vi har haft en supermysig vecka och bara umgåtts mycket! Stella blev tyvärr lite krasslig,men med supertips från jobbet om att sova i babysittern och vara sval ordnade det upp sig till helgen som skönt var!
Lördagen var en häftig upplevelse fylld med flow!Vi  tog våran kermit ner till viken och träffade alla surfare, såå mysigt! Sen rullade vi hem och Alli kom över med lite smarriga rabarbermuffins, Daniel dukade upp med jorgubbar och hällde upp vart sitt glas rosé och önskade mig grattis på mors dag i förskott, vilken man!!
Så där satt vi på innergården i gräset och myste , Stella jollrade och var på strålande humör som alltid! Efter en stund kom Jeppe ner lite spontant, sen rullade freddan och freddan förbi på sina långboards och satte sig. Eftersom vädret inbjöd till grill körde vi igång dem och då kom Moster Linda över och grannarna trillade  också ner med sina barn. Så plödsligt var vi över 15 pers och värsta barbequen, flow I like!!
Kylan gjorde att vi bestämmde oss för lite Irish coffe och när vi var uppe gjorde i ordning kaffet kom den ena efter den andra med filten runt sig. Festen hade flyttat in hos oss :)
Med två bartendrar på festen och en kichen aid mixer kan det ju inte gå fel. Det trillade in ytterligare tre stycken. l Stella sov som en stock trots att stereon dunkade och vi sjöng för full hals haha, väluppfostrad :)
Daniel tyckte jag skulle fortsätta vara "mammaledig" för kvällen så jag hakade på en sväng till Bodegan, föräldrar på stan, pass på:)
Snacka om en riktig flowdag, sååååå kuuul!!


Så efter go mat i söndags och att vi firat av Stellas söta kusin Ville i småland så va det då altså måndag igen!
Vi hoppas på en riktig flow vecka med superfint väder!!
Sooool på er alla!


Thank god for summer!!



Måndag!!!!

Solen skiner vädret är på topp, och tur är väl det för det har vait en jobbig vecka!

Ni vet hur allt bara kommer över en i bland när man vill så mycket och tiden räcker inte till för andra alla tråkiga måsten som tar tid!

Då blir jag så fruktansvärt frustrerad och trött, bahhh!

Jag vill vara ute hela tiden , vara med familjen, ta hand om min pappa, hans fru och min bror  som hamnar i klister hela tiden ,  va med kompisar,  , åka på semester, lära mig trädgård, kolla inredningar , lära mig fotshop så jag kan lägga in roligare bilder på dagboken och tusen andra grejer!



Det är så mycket att jag snart spricker,men som sickan hade sagt, jag har en plan! Det finns ju studenter som läser till att bli personliga coacher och jag har fått lyckan att få prata med en sån på Onsdag. Hon kanske kan hjälpa mig att bena upp vart jag ska börja någonstans. Wish me luck!!

Livet bara rusar i väg  och Stella sitter själv nu hur bra som helst vilket är såååå mysigt ! VI har varit på massa picknickar och det är så underbart att kunna vara ute hela tiden!!

Nu håller vi tummarna för att sommaren är här  för att stanna!!

Kram på er!!!


Från slut till början!



Salsa avslutning idag. Vi har svängt våra höfter för sista gången denna terminen hos Gueillermo, men inte sista gången för i sommar det lovar jag!!
Nu har vi inte ammat på snart en vecka vilket känns helt galet! Från att ha varit extremt noga med vad jag har stoppat i mig och jobbat upp ammningen steg för steg så är det plödsligt bara över, så snabbt! Trodde att den dagen det skulle sluta skulle kännas befriande, men jag måste erkänna att det känns jättetomt! Bokstavligen, -Hallå vad är det för något litet degit som landat på min hylla? kan jag få tillbaka mina shyssta lökar som jag vant mig vid tack!
I fredags fick jag ett halvt glas vin ojoj detta va könstigt! 
Nu ska plödsligt mitt nya hälsosamma liv möta mitt gamla lite mindre sunda, vill jag det? Jag som inte ätit godis, pizza, alkohol, på så länge. Plödsligt är det inget som hindrar mig mer än jag. Som en ko på grönbete för första gången, pass up!
Skulle nästan vilja jämföra det med kulturkrocken som jag fick när vi flyttade hem från Australien.
Kanske är det så att när jag gör något så går jag in så himla mycket för det att jag glömmer hur det var innan. Därför blir det lite chockartat när det plödsligt vänder tillbaka. Det har varit en intressant resa med att vara gravid få barn och amma. Nu är det kapitlet slut och Stella börjar bli stor!
En tjej som nästan sitter själv och som gillar att äta både det ena och andra. Och vill väldigt gärna göra som vi gör. Om jag dricker ur ett glas vill inte hon dricka ur sin flaska utan ska dricka ur mitt glas också. Det kan ju ha att göra med ett lite för litet hål i flaskan haha, men det är en anna historia :) 
Vi ska på bröllop på lördag och jag som har varit så inställd på att köra, plödsligt har jag fått ett val, hmmm!
Jag skrattar åt mig själv, för en liten röst innom mig pockar fortfarande på uppmärksamheten och säger, hallå hallå ska du verkligen din buse. Vi får se, jag får ta det som det kommer antar jag!
Denna vecka är det många röda dagar och folk, ni icke mammalediga får äntligen en chans att njuta av våren också!
Så Ha en extra strålish vecka kära vänner
Kraaaaaam 
Här kommer lite mer sköna bilder!!



Lite härliga blider till att börja med!


5 Månader!

Lillbruden har redan hunnit bli 5 månader, tänk att det kunde vara så kul att ha barn!!!
Hon får mig att skratta varje dag!!
Vi fortsätter med busy schema, men nu börjar det att lugna sig lite thank god!
Vi har hunnit med att vara i malmö två ggr på Idol sen sist. Lillasyster/moster brilljerade med sin stämma och Stella fick pussa på Peter jide och flörta med kameran, linslus :)
I helgen hade vi besök ifrån göteborg av  sköna kompisar som vi träffade i Australien. vi hade inte träffats på 1,5 år men det spelade ingen roll vi hade supermysigt och det känndes som vi hade varit i från varandra ett par veckor, max. Förutom att Kat pratade flytande svenska och att vi hade barn ;) Det är så härlig att ta upp gamla kontakter med människor som bara e toppen och ger en så mycket energi, hur kommer det sig att man så lätt tappar kontakten? Det är tur att det finns facebook så man hittar tillbaka till varandra:)
Gårdagen var en riktig toppendag!! VI blev bjudna på storbrunch hos grannarna, med smoothie, frukt, ägg, bacon, pannkakor och annat smaskens. Sen tog vi älskade bussen på en premiärtur ut till Norranäs. Stella Jollrade och verka tycka om bussen lika mycket som vi, underbart! Daniel pumpade kiten och vi laddade grillen. Stella skrattade gott åt Daniel när han hade fått på sig våtdräkt och luva och var väldigt farcinerad av alla kitearna som färglatt fladdrade i vinden. Hon jollrade och tyckte att livet var toppen och då spritter det ju i hela min kropp också när hon e så lycklig!
Men frisk luft gör en pumsig så  hon somnade gott i vagnen medans vi grillade årets första hamburgare, yummie! Hur kommer det sig att mat smakar så himla mycket godare utomhus??
Hade varit gött att kunna beställa på vintern, - mat tack, med smak av utomhusvår!
Kvällen fortsatte med ännu mer skratt när hon skulle provsmaka potatis palsternacka och riktigt klykte sig, så vi bytte till lite päron aprikospuré det var som att hon vunnit en million, hon skrattade så hon vek sig och då vek jag mig ju också!
Sen däckade jag i Daniels goa famn framför humorgalan!
Säger bara -livskvalité!
Ha nu en underbar vecka!!!!
Kramar
P.s vi har ny kamera så ni får längta lite till nya härliga bilder d.s


RSS 2.0