5 Månader!

Lillbruden har redan hunnit bli 5 månader, tänk att det kunde vara så kul att ha barn!!!
Hon får mig att skratta varje dag!!
Vi fortsätter med busy schema, men nu börjar det att lugna sig lite thank god!
Vi har hunnit med att vara i malmö två ggr på Idol sen sist. Lillasyster/moster brilljerade med sin stämma och Stella fick pussa på Peter jide och flörta med kameran, linslus :)
I helgen hade vi besök ifrån göteborg av  sköna kompisar som vi träffade i Australien. vi hade inte träffats på 1,5 år men det spelade ingen roll vi hade supermysigt och det känndes som vi hade varit i från varandra ett par veckor, max. Förutom att Kat pratade flytande svenska och att vi hade barn ;) Det är så härlig att ta upp gamla kontakter med människor som bara e toppen och ger en så mycket energi, hur kommer det sig att man så lätt tappar kontakten? Det är tur att det finns facebook så man hittar tillbaka till varandra:)
Gårdagen var en riktig toppendag!! VI blev bjudna på storbrunch hos grannarna, med smoothie, frukt, ägg, bacon, pannkakor och annat smaskens. Sen tog vi älskade bussen på en premiärtur ut till Norranäs. Stella Jollrade och verka tycka om bussen lika mycket som vi, underbart! Daniel pumpade kiten och vi laddade grillen. Stella skrattade gott åt Daniel när han hade fått på sig våtdräkt och luva och var väldigt farcinerad av alla kitearna som färglatt fladdrade i vinden. Hon jollrade och tyckte att livet var toppen och då spritter det ju i hela min kropp också när hon e så lycklig!
Men frisk luft gör en pumsig så  hon somnade gott i vagnen medans vi grillade årets första hamburgare, yummie! Hur kommer det sig att mat smakar så himla mycket godare utomhus??
Hade varit gött att kunna beställa på vintern, - mat tack, med smak av utomhusvår!
Kvällen fortsatte med ännu mer skratt när hon skulle provsmaka potatis palsternacka och riktigt klykte sig, så vi bytte till lite päron aprikospuré det var som att hon vunnit en million, hon skrattade så hon vek sig och då vek jag mig ju också!
Sen däckade jag i Daniels goa famn framför humorgalan!
Säger bara -livskvalité!
Ha nu en underbar vecka!!!!
Kramar
P.s vi har ny kamera så ni får längta lite till nya härliga bilder d.s


Kommentarer
Postat av: mormor

Vilka veckor ni har haft ,tur att du o Daniel tänker o agerar ungefär likadant,det e ju därför Stella bara skrattar o myser o bara älskar sina föräldrar.Längtar o få se korten från den nya kameran. Kraaaamar i massor till er!!!!

2010-05-03 @ 12:56:06
Postat av: Wiktoria

verkar helt underbart... :)

2010-05-04 @ 21:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0