Feb. 9, 2010

Namnkalas var det här!!!
I Söndag var det massa fix och bestyr, det vankades namnkalas för Stella. Vi bestämmde oss för att köra ett litet mysig med familjen. Mat fixade vi, efterätt farmor och vi va hemma hos mormor foffen alla hjälptes åt och gjorde jättefint för Stella!! 
Efter en kort cermoni med tal och skönsång från moster med egenskrivet underbart material va det käk och mys!
Stella gjorde dagen oförglömlig! Vi hade köpt en jättesöt klänning med tyll och allt, kanske inte riktigt våran stil, men är det namnkalas så är det. Stella tyckte nog klänningen va lite obekväm för hon skruvade sig och var inte riktigt nöjd men när det var så mycket folk så glömde hon av det, trodde vi haha. Hon gjorde något som hon aldrig har gjort, nämligen fullkommligen bajsade ner sig ända upp på ryggen så både klänningen strumpebyxorna och farmors klänning fick bajs på sig haha. Så det va inte annat å göra än att byta kläder. Under klädbytet så lyckas hon också spy ner mommos sko haha vilket aldrig heller har hänt, så vi fick oss ett gott skratt allihop! Snacka om att kunna underhålla! Och hon fick sin vilja i genom återigen, hon fick andra kläder! Men virriga mamma hade ju glömt byxor så det fick bli byxlöst haha!
Det var en minnesvärd dag och vi hade gjort en bok där alla fick skriva ner värdefulla råd till Stella, kan jag verkligen rekomendera, blev väldigt personligt!
Tack för alla fina presenter och goda råd som vi fick!!
Måndagen flöt på som vanligt med babyyoga och idag har vi varit på lunch hos mommo och Cålle bålle.
Ha d mys på er alla och ta hand om er!!


Kommentarer
Postat av: Mormor

Jättemysiga bilder o kommentarer kramis mommo <3

2010-02-12 @ 14:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0