Mars 1, 2010


Måndag = yoga!
Göttepåse,tro det eller ej men vi blir verkligen avslappnade både jag och Stella,e så skönt!
lite mosig i huvudet är jag allt, har inte sovit oredentligt på en vecka!
Vi hade i allafall en mysig helg!
Morbror Jim kom hit på en kulinarisk afton i fredags då Pappa Daniel bjöd på fläskfilé med curry och jordnötter, mums!! Sååå mysigt att träffa Jbster,önskar att han bodde närmre! 
Mangan och tessan fick sitt 4:e barn förra vecka, Grattis!!!! En lillasyster till tre goa storebröder. Vilket betydde pappa fest för Daniel och slagerlördag för mig och Stellis! Oj vad vi dansade och sjöng, hon var helt slut och däckade lycklig vid halv nio.Då kröp jag upp i soffan med en go kopp te och bara myste......... ahhhhh!
Söndagen hade vi finbesök från lejet, Håkan och Lena med barn var här och käkade med oss. De har varit så snälla och lånat ut sin vagga till oss! Tänker på dem varje gång det funkar att vagga Stella till söms,  vilken tur att de hade en så bra vagga vi fick låna, Thank god!!!
Ha en toppenvecka,i morgon är det redan 2Mars  och morbror Ken fyller 31 år och Stella 3 månader, tänk vad tiden går fort!!
Kramis 

Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken underbar vecka ni haft trots dåligt med sömn!!Och vilket underbart kort på Jim o Stella kramis mommo <3

2010-03-02 @ 22:35:53
Postat av: mirre

hej kusinfin! låter som en bra helg.. :) säger de igen..Gillar att läsa om er o se bilder..betyder jättemkt när man e så långt borta.. ha de superduper massa kramis

2010-03-02 @ 23:08:45
URL: http://mirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0